URGENT

L’amateur guanya al Breda però es queda sense opcions de pujar de categoria

Compartiu aquesta història

 

Els palafollencs es van imposar al camp del Breda en un partit poc vistòs que va acabar en 0 a 2. Tot i els tres punts, el PLF es quedarà a les portes de l’ascens, ja que els primers classificats no han fallat i s’han mostrat molt sòlids en tot el campionat.

A falta d’un partit el PLF és 4t a la lliga a 4 punts de les posicions d’ascens, però només queda 1 partit de lliga pels palafollencs. Serà aquest proper cap de setmana contra el Cristianenc, que són els 2s classificats, tot i que el PLF ja no té possibilitats d’atrapar-lo.

El juvenil i l’infantil ja han acabat el campionat i juguen partits amistosos.

Els qui encara han de jugar un partit abans d’agafar vacances són els equips de futbol sala. .

En l’última jornada, el Sta. Maria es va imposar al Vidreres per un ajustat 9 a 7. Això els manté a la 6a plaça de la lliga. Un campionat que el Sta Maria acabarà aquest cap de setmana a la pista del Llagostera, que no hauria de portar molts problemes al palafollencs, ja que són 18s a la lliga.

El St. Lluís, que ve de guanyar al Palauet al St. Pau de Seguries per 6 a 1, afrontarà el seu últim partit a casa del Vidreres. Es tracta d’un partit crucial per mantenir lña 7a plaça de la lliga, ja que els de la Selva són 9s amb els mateixos punts que el St. Lluís. Si Guanyen els palafollencs acabaran la lliga en 7a plaça, una menys que el Sta. Maria, tot plegat l’any de debut de l’equip en aquesta categoria.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics