Baixen les preinscripcions de la llar d’infants pública de PLF

 

Divendres es va tancar el període de preinscripcions per obtenir plaça a l’escola bressol de PLF. Finalment han demanat plaça 54 nous infants, sense comptar amb els actuals participants que canviaran de curs.

Aquesta xifra és inferior al nombre de preinscripcions de l’any passat, quan van arribar a les 72. Igualment la xifra de preinscrits enguany és inferior a les previsions que havien fet des de l’Ajuntament, que d’entrada en disposava de 68 places.

Tot i això hi ha grups on es superen el nombre disponibles de places. En concret pel grup de nadons de menys d’un any, hi ha 9 preinscrits per a 8 places disponibles. També hi ha desajustaments al grup de P2, on han sol•licitat plaça 21 infants per a una previsió inicial d’una 15a de places. On sí hi ha marge és en el grup de P1 on hi havia una disponibilitat de 44 places i, finalment, s’han preinscrit 24 nens i nenes.

Ho ha explicat la directora de la llar, Sandra Jimeno.

Ara s’està estudiant una possible redistribució de places per tal d’encabir-hi el màxim nombre possible de places. Tot i això, la directora explica que no es pot donar per fet que totes les sol.licituds tinguin plaça assegurada ja que caldrà optimitzar els grups i potser no es pot donar plaça a tothom.

La llista amb els barems es farà pública aquest divendres i la propera setmana s’iniciarà el període de reclamacions.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics