Les catifes de flors tornen a omplir el centre de PLF

Aquest diumenge les catifes de flors decorpus tornaran a ser presents al centre de PLF. De nou la confluència dels carrers Major amb Avd Costa Brava serà el punt on aquest diumenge, de bon matí, es començaran a dibuixar les catifes elaborades per voluntaris.

De fet l’activitat comença dissabte a la tarda amb la tria i preparació dels pètals i flors que adornaran i donaran color a la composició floral de diumenge. Els organitzadors demanen la col•laboració per dissabte a la tarda tan per classificar colors com per aportar pètals i fulles per fer les catifes. Ho ha explicat Nuria Ribas, membre de l’organització de les catifes de corpus.

Ja diumenge, cap a les 8 del matí comença la realització de les catifes. Primer dibuixant la composició al terra i després omplint l’espai de pètals de colors. Ribas explica que el motiu serà cultural, però no ha volgut avançar què representaran les catifes d’aquest any.

Cada any el disseny de les catifes és diferents i en els últims anys s’han vist imatges florals del Castell, de Mozart, la Pau, el Quixot o motius infantils.

La Policia Local ha informat que la circulació al centre de PLF estarà restringit durant gran part de diumenge. Tampoc es podrà aparcar a la zona afectada per les catifes de flors. De fet, el trànsit no es restablirà fins a les 7 de la tarda.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics