Reunió d’alcaldes de ciutats gironines a Blanes

 

Aquest dimarts s’han trobat a Blanes els alcaldes de les principals ciutats de la província de Girona amb la intenció d’intercanviar experiències i buscar eines comunes de treball per lluitar contra la crisi als ajuntaments.

La trobada d’aquesta setmana ha servit per posar sobre la taula l’eficiència energètica a les instal•lacions municipals i a la via pública. No cal oblidar que la despesa en energia és de les més importants a les que han de fer front els consistoris. D’aquí que des de fa anys es busquin maneres per fer més efectiu l’ús energètic als consistoris. Aquest va ser el tema principal de treball, però també es va debatre sobre dos temes més d’interès. D’una banda el finançament dels serveis educatius, en especial incidència a les Llars d’infants públiques i com aplicar les 37,5 hores setmanals del personal municipal.

La trobada d’alcaldes es fa cada 2 mesos en una ciutat diferent. La trobada de dimarts a Blanes, va reunir, a banda del batlle de la ciutat Josep Marigó, als alcaldes de Girona, Figueres, Olot, Salt, Banyoles, Santa Coloma, Ripoll i Puigcerdà.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics