Un restaurant de PLF participa a la campanya “Aquí servim productes de la terra Maresme”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Des d’ahir els restaurants de la comarca que utilitzin productes de proximitat per a l’elaboració dels seus plats i menús es podran identificar amb el distintiu “Aquí servim productes de la terra Maresme”, un adhesiu que concedeix el Consell Comarcal com a marca de qualitat i d’implicació de l’establiment amb el territori.

La iniciativa, a la qual ja s’hi han sumat 19 restaurants, vol promocionar la gastronomia i la producció alimentària de qualitat del Maresme.

De la nostra localitat, així com de Malgrat, només hi ha 1 restaurant que s’ha adherit a la campanya de promoció dels productes de proximitat.

Aquests adhesius, acrediten que els restaurants compren productes alimentaris maresmencs, que són establiment compromesos amb la qualitat, amb el producte comarcal i amb el medi ambient. Aquest distintiu té una validesa d’un any i es concedeix després de comprovar que els establiments compleixen els requisits establerts al Reglament .

Ahir es va fer el lliurament dels primers distintius en un acte presidit pel president del CCM, Miquel Àngel Martínez, i José Manuel López, conseller delegat de Promoció Econòmica. Tots ells han destacat la necessitat de dinamitzar l’economia local a partir de la producció de proximitat i de la gastronomia de qualitat, un dels principals actius que té el Maresme.

Segons el CCM, a la comarca es programen més de cinquanta jornades gastronòmiques durant l’any, cosa que mostra el gran dinamisme del sector.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics