URGENT

Un restaurant de PLF participa a la campanya “Aquí servim productes de la terra Maresme”

Compartiu aquesta història

 

Des d’ahir els restaurants de la comarca que utilitzin productes de proximitat per a l’elaboració dels seus plats i menús es podran identificar amb el distintiu “Aquí servim productes de la terra Maresme”, un adhesiu que concedeix el Consell Comarcal com a marca de qualitat i d’implicació de l’establiment amb el territori.

La iniciativa, a la qual ja s’hi han sumat 19 restaurants, vol promocionar la gastronomia i la producció alimentària de qualitat del Maresme.

De la nostra localitat, així com de Malgrat, només hi ha 1 restaurant que s’ha adherit a la campanya de promoció dels productes de proximitat.

Aquests adhesius, acrediten que els restaurants compren productes alimentaris maresmencs, que són establiment compromesos amb la qualitat, amb el producte comarcal i amb el medi ambient. Aquest distintiu té una validesa d’un any i es concedeix després de comprovar que els establiments compleixen els requisits establerts al Reglament .

Ahir es va fer el lliurament dels primers distintius en un acte presidit pel president del CCM, Miquel Àngel Martínez, i José Manuel López, conseller delegat de Promoció Econòmica. Tots ells han destacat la necessitat de dinamitzar l’economia local a partir de la producció de proximitat i de la gastronomia de qualitat, un dels principals actius que té el Maresme.

Segons el CCM, a la comarca es programen més de cinquanta jornades gastronòmiques durant l’any, cosa que mostra el gran dinamisme del sector.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics