Malgrat obre avui la temporada de platges

 

La Regidoria d’Obra pública, Serveis i Platges de Malgrat ha informat que a partir d’avui s’inicia la temporada estiuenca de platges amb l’entrada en funcionament de tots els serveis habituals a les costes de la localitat.

Les platges de Malgrat Centre i la de la zona turística disposaran de dutxes, passarel•les, papereres, zones de pícnic i rètols informatius des d’avui i fins a mitjans d’octubre. Aquestes dues platges, les principals de la població seran les que tindran els serveis durant més temps. La resta iniciaran la temporada progressivament. Les platges de la Conca i Punta de la Tordera, a la zona de les fàbriques, els serveis es posaran en marxa el proper dia 25 de juny fins al 3 de setembre.

El regidor de Platges, Joan Mercader, explica que l’obertura de la temporada s’ha avançat respecte altres anys, i que, seguint la demanda dels banyistes s’ha augmentat el nombre de dutxes a les platges de Malgrat; de 6 a 9.

El que encara no es posarà en marxa és el Servei de Salvament i Socorrisme. Segons el regidor enguany hi hauran 15 socorristes, un menys que el 2011, pels ajustos pressupostaris. De tota manera, diu Mercader, que es cobrirà les tres platges de la localitat.

A la zona turística el servei de vigilància començarà a mitjans d’aquest mes, mentre que a Malgrat Centre, hi haurà servei el cap de setmana del 16 i 17 i ja diàriament a partir del dia 23 i fins a setembre.

A la zona de les fàbriques i a la Punta de la Tordera, els socorristes cobriran els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament també informa que el Miniclub infantil funcionarà durant els mesos de juliol i agost a la platja de l'”Astillero”, a la zona turística.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics