URGENT

PSC i CiU arriben a un acord pels pressupostos de Blanes

Compartiu aquesta història

El dos partits polítics han arribat a un principi d’acord sobre els pressupostos, segons han confirmat al Diari de Girona.

Només faltarà tancar alguns serrells, pel que continuen els contactes per convocar un ple la propera setmana que permeti aprovar el pressupost.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha reconegut que els dos grups estan “a punt” de segellar l’acord, i ha destacat “la bona sintonia” que han tingut els dos grups i “la responsabilitat” que, segons l’alcalde, ha demostrat convergència. Per altra banda, Marigó va destacar que han hagut de retardar l’aprovació dels pressupostos a causa del Pla d’Ajust i de les diverses mesures que ha anat aprovant el govern de l’Estat.

L’alcalde no ha destacat detalls dels comptes fins que no se segelli l’acord amb CiU, però va assegurar que el pressupost que es portarà al ple no presenta canvis substancials amb el que van presentar ara fa uns mesos i que Marigó considera molt auster.

D’altra banda, el líder de CiU, Josep Trias, va destacar que l’acord està a punt de tancar-se.

El nacionalista explica que el pacte serà beneficiós pels dos partits i pel poble.

Els nacionalistes demanaven bàsicament que hi hagués una partida per a la piscina del Ventijol, diners per entitats socials i que no es tanqui cap escola bressol.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics