URGENT

98% d’ocupació als allotjaments que participen al “Blanes12”

Compartiu aquesta història

 

A 24 hores de començar la campanya “Blanes 12” ja s’han venut el 98% de les places que s’oferien als vuit hotels i tres pensions que participen en aquesta iniciativa de promoció i dinamització de la ciutat.

El “Blanes 12” , que es farà des de demà i fins diumenge, té com a objectiu promocionar i reivindicar la ciutat com a centre comercial i turístic oferint productes, serveis, ofertes, promocions i pernoctacions, sempre jugant amb el número 12. Així s’ofereixen estades en establiments hotelers a 12 euros, menús a 12 euros, descomptes del 12%, la nit de compres fins a les 12 de la nit, entre d’altres accions.

El tret de sortida del “Blanes 12” tindrà demà divendres al vespre nit, quan els comerços que participen en la iniciativa romandran oberts fins a les 12 de la nit. Per aquest motiu, la circulació del carrer Ample es tancarà a partir de dos quarts de vuit del vespre i fins a la una de la matinada per facilitar que el centre sigui una illa de vianants per gaudir de la nit de compres.

Paral•lelament,durant el cap de setmana la ciutat viurà una intensa activitat amb música, balls, inflables per als petits i la gresca al carrer que anirà a càrrec de diversos establiments i col•lectius.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics