URGENT

Malgrat , Pineda i Calella revaliden les seves banderes blaves

Compartiu aquesta història

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor va anunciar ahir, les platges que han aconseguit la distinció de la bandera blava, que acredita la bona qualitat ambiental i dels serveis de les platges. De nou el tram de costa entre Tossa i Calella acumula 13 platges amb aquesta distinció.

La platja més propera amb bandera blava és la Platja de Malgrat Centre, l’única de la localitat que lluirà aquest distintiu.

Pineda i Calella tenen també una platja amb aquesta bandera Són la dels pescadors a Pineda i la de Garbí a Calella.

Canet, Masnou i Caldes d’Estrac completen la llista de municipis del Maresme que han aconseguit el reconeixement de la bandera blava per alguna de les seves platges.

Ja a la Costa Brava, Blanes té 3 platges ambaquest reconeixement de qualitat. Són la del centre, Sabanell i St Francesc. Lloret lluirà aquest distintiu a la platja del centre, Fenals, Sa Boadella i Sta. Cristina, mentre que Tossa té dues platges amb bandera blava. Són les de La mar Menuda i la Gran de Tossa.

Ara fa uns dies, la Diputació va entregar les seves pròpies banderes de Qualitat. Entre els municipis que van aconseguir aquesta distinció hi havia una platja de Sta. Susanna i un altra de Calella.

Tots aquests distintius certifiquen que les platges de la nostre zona són de les de millor qualitat del litoral català.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics