RP celebra el seu 7è aniversari

 

El proper dilluns farà 7 anys de la posada en marxa de RP als nous estudis del Forroll, a St Lluís. Per celebrar aquest aniversari, l’emissora ha preparat dues activitats per demà divendres.

La primera serà una festa infantil amb contes pels més petits amb jocs amb Pepa Lavilla. Estracta d’un acte obert i gratuït que es farà a la gespa del Parc de Joaquim Ruyra a partir de les 5 de la tarda. L’acte impulsat pel programa infantil Tic Tac Ring, explicarà un conte mogut i participatiu just a l’hora de la sortida de les escoles.

Ja al vespre, l’aniversari de la ràdio i el cicle dJazz es fusionen per oferir el concert d’Andrea Motis al costat de Joan Chamorro i Josep Traver. L’actuació ha aixecat tanta expectació que ja s’han esgotat totes les entrades posadaes a la venda. El concert es farà al Local Social de St Genís a partir de les 20, el sopar i a les 22h el concert.

Rp es va posar en marxa després d’anys de silenci l’11 de juny del 2005 amb uns nous estudis més professionals al Forroll. En aquests 7 anys ha esdevingut el mitjà de referència a la nostra localitat tant per informació, entreteniment, així com a motor cultural, ja que ha organitzat i col•laborat en desenes d’activitats a la nostra vila.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics