URGENT

La setmana que ve es podrà sol•licitar ajudes per al casal d’estiu i els menjadors escolars

Compartiu aquesta història

Aquest proper dilluns s’obre el termini de presentació de sol•licituds d’ajudes socials en matèria de Casal d’Estiu i menjadors escolars.

Qui vulgui optar a una ajuda econòmica per l’actual edició del casal d’estiu municipal, només tindrà de dilluns a divendres per demanar-la, ja que el termini es tanca el proper dia 15.

Enguany el procés es fa més tard per tal que les persones que demanin les ajudes tinguin adjudicada una plaça a algun casal d’estiu. Fina ara, es donaven casos de sol•licituds que finalment no tenien plaça al casal. Ho explica Judit Puig, educadora social de l’Ajuntament.

D’altra banda, per optar a les ajudes al menjador escolar, que són concedides pel Consell Comarcal, però gestionades per l’Ajuntament, hi ha temps fins el dia 29 de juny.

La sol•licitud d’ajudes pel menjador escolar es tramiten igual que les del casal d’estiu. És a dir, cal una cita prèvia amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament que orientarà i donarà a conèixer els requisits necessaris. La principal diferència entre les dues ajudes és la valoració dels ingressos de la família, ja que com explica Puig, una valora els últims 6 mesos d’ingressos, mentre que l’altra només valora els actuals.

L’any passat es van sol•licitar 62 ajudes pel casal d’estiu i es van aprovar 41. Pel que fa al menjador escolar, l’any passat es van demanar 142 ajudes i es van concedir just la meitat; 71.

Per ampliar la informació i consultar els requisits d’aquestes ajudes podeu trucar al telèfon de l’Ajuntament 93 762 00 43

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics