Obert el termini d’inscripció per a un nou viatge a Poppi

 

Un any més, la comissió d’agermanaments de PLF ha preparat un viatge a la població italiana per a finals de juliol. En concret es preveu sortir de PLF el dia 25 de juliol amb la intenció de tornar el primer d’agost.

Cada any unes desenes de veïns marxen a Poppi en una activitat encaminada a estrènyer els llaços d’agermanament amb la població italiana, amb la que PLF està agermanada des de fa més de 20 anys.

Enguany, com ja va passar l’any passat, el viatge es farà amb autocar per tal d’abaratir el cost final de la sortida que, a banda de l’estada a la població de Poppi també visitarà altres ciutats importants com Lucca o Florència.

El viatge d’aquest any també inclou una mini estada de 2 dies a Roma per visitar la capital italiana.

El preu del viatge és de 300€ i inclou el transport, un autocar a disposició del grup palafollenc durant la seva estada. A Poppi l’allotjament es farà en apartaments i a Roma en establiments hostalers en règim d’allotjament i esmorzar.

La inscripció al viatge a Poppi ja és oberta al Punt d’Informació, al carrer Francesc Macià núm 1 primer pis. Els interessats cal que s’afanyin, ja que l’organització explica que només hi ha 40 places, segons la disponibilitat de l’autocar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics