URGENT

15 alumnes de l’IES de la Font del Ferro s’enfronten des d’avui a la selectivitat

Compartiu aquesta història

 

Els alumnes de segon de Batxillerat han començat avui a examinar-se de les proves de la selectivitat. Aquest curs són 15 els estudiants de l’IES de la Font del Ferro que fan les proves per accedir a la universitat.

Avui és el torn de les proves de llengua i literatura catalana i castellana, que són obligatòries i comunes per a tots els qui s’examinen, a més a més d’una matèria de modalitat. Dijous serà l’últim dia de proves.

L’estructura de les Proves d’accés a la universitat, les PAU, segueix el nou model que es va començar a implantar l’any 2010 i es divideix en dues fases: la fase general, que és obligatòria i consta de cinc exàmens, i la fase específica, que és voluntària per a l’estudiant. En la fase general, els alumnes s’examinen de quatre matèries comunes: llengua i literatura castellana i catalana, llengua estrangera i història o filosofia, a més d’una matèria de modalitat. A l’altra fase, l’específica, els alumnes poden examinar-se de tres matèries de modalitat. Ho ha explicat la coordinadora de Batxillerat de l’IES de la Font del Ferro de PLF, Mònica Moré.

La selectivitat compta un 40% de la nota final que serà la que marcarà l’accés a la universitat.

Als estudiants que no les superin, els quedarà, però, una segona convocatòria, al setembre.

Aquest any és el tercer que alumnes de l’IES de PLF fan selectivitat. Dels 25 alumnes que ja s’han examinat en anys anteriors, tots han superat les proves de la Selectivitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics