Osorio: “en aquests mesos ja hem fet el 40% del full de ruta del pacte de govern”

El portaveu d’ICV-EUiA a PLF ha afirmat que en els primers 10 mesos de govern conjunt amb el PSC, els ecosocialistes han pogut desenvolupar 4 de cada 10 propostes amb les que van signar el pacte de govern municipal. Així ho va assegurar ahir Osorio en una entrevista a RP. Pel regidor el govern funciona, és positiu i treballa amb molta comunicació entre les dues formacions.

Segons Osorio, la seva formació és independent i gaudeix de llibertat de vot als plenaris. Entre l’acció de govern dels ecosocialistes, que controlen les carteres de Joventut, part de Medi Ambient, Pagesia i Camins i rieres, Osorio en va destacar la dinamització de la Masia de Can Batlle implicant-hi diferents associacions i creant-ne de noves, la redacció d’un pla de rieres i camins o un altre pla de bones pràctiques entre Ajuntament i Pagesia.

Per tot plegat l’ecosocialista ha qualificat amb un 5 l’acció de govern en aquest primer any de mandat. En aquest sentit va suspendre a tota l’oposició. Del PP va assegurar que estan obsessionats amb 2 o 3 carteres, tot i que va reconèixer bones iniciatives com la congelació de taxes municipals.

Osorio recorda que la seva formació és contrària als càrrecs de confiança i que per això, des que ocupen la cartera de Joventut, el càrrec de confiança de l’Ajuntament, ja no s’encarrega d’aquesta matèria.

El regidor va explicar que es pretén legalitzar la sala de concerts i actes del Forroll, després de les crítiques fetes per l’Associació de Veïns de St. Lluís pel soroll. En aquest sentit, Osorio va recordar que si no es poden fer concert, tampoc està permès fer balls com els que organitza l’entitat. Per tot plegat l’ecosocialista apunta a interessos polítics rere les crítiques.

Osorio es va mostrar igualment preocupat per la situació dels boscos de PLF i la campanya de prevenció d’incendis forestals d’aquest estiu.

En un altre sentit, l’ecosocialista va recordar que la seva formació està en contra de l’aplicació de peatges com els del Maresme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics