URGENT

La dació en pagament, els peatges i el cobrament de l’IBI a l’església entre les mocions a tractar al ple de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Demà dijous està convocat el ple municipal corresponent al mes de juny a l’Ajuntament de Malgrat. 6 dels 14 punts a l’ordre del dia són mocions que presenten diferents grups municipals.

Una de les mocions demana suport per a la campanya popular que vol regular la figura de la Dació en pagament, per la que les famílies que no poden fer front al pagament de la hipoteca en tinguin prou d’entregar l’habitatge per saldar el deute contret amb l’entitat bancària. Aquesta moció està presentada pel PSC, Iniciativa i CiU.

Aquestes 3 formacions presenten conjuntament 2 mocions més; una contra la disminució dels ajuts economics al les persones amb discapacitat i l’altre per demanar la derogació de la llei que regula l’accés a la sanitat pública segons la cotització a la Seguretat Social.

ERC presenta 2 mocions en solitari. Una per donar suport a la campanya del #novullpagar, contraria als peatges en vies ja amortitzades, i una segona moció per tal que l’Ajuntament retiri les ajudes a les entitats bancàries que no compleixin el codi de bones pràctiques.

Iniciativa presenta una moció que reclama el pagament de l’IBI pels béns immobles de l’església catòlica.

El ple començarà a les 7 de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament i finalitzarà amb els precs i preguntes.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics