L’escola de música i dansa acaba el curs amb una actuació i un viatge a Polònia

Aquest divendres, l’escola municipal de música i dansa de PLF tancarà el curs i ho farà amb una actuació popular a la plaça de Poppi. Es tractarà d’una actuació oberta a tothom i que compatraà amb l’actuació no només dels alumnes de l’escola, sinó que també hi participaran altres entitats i grups. El professor responsable de la Banda Municipal, David Martínez, explica que l’actuació comptarà amb l’escola de dansa, la coral Palatiolo, els Geganters de PLF i fins i tot la divisió de percusió dels diables.

El concert de cloenda del curs de l’Escola de Música de PLF es farà divendres a partir de les 8 del vespre. Engunay el final de curs es fa abans del que és tradicional, perque gran part de la Banda municipal i la Cobla, marxaran el dia 23 de juny en un viatge a Polònia.

El grup visitarà la població d’Stegna, agermanada amb PLF, on faran 2 actuacions. Abans d’arribar a Polònia, el grup s’aturarà a Berlín on també oferiran una actuació. Com explica Martínez es tracta d’una actuació al Casal Català de Berlín on oferiran només de cançons catalanes.

El viatge a Polònia l’han finançat els alumnes de l’escola de música amb diferents activitats. Segons Martínez les previsions s’han desbordat i han estat molts els alumnes que participaran de la sortida.

 

 

Foto portada: Palafolls de Munt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics