Detenen a Pineda dos homes per robar amb el sistema de “la taca”

 

La Policia Local de Pineda ha detingut a dos homes com a presumptes autors de fins a una vintena d’estafes, principalment a turistes, pel mètode anomenat ‘la taca’. Els agents municipals van poder identificar els dos presumptes delinqüents gràcies a les càmeres de seguretat d’un hotel de Pineda on s’havia produït una estafa d’aquest tipus. Segons ha informat la Policia Local, a les imatges van poder comprovar l’aspecte físic dels dos individus, com muntaven el modus operandi per fer les estafes i la furgoneta que utilitzaven. Precisament, els agents van poder localitzar i aturar la furgoneta amb els dos individus a dins. Els dos homes encaixaven amb les descripcions físiques donades per les persones que havien denunciat haver estat víctimes d’aquesta estafa pel mètode de ‘la taca’. La Policia Local va trobar dins de la furgoneta roba i material divers que coincidia també amb les descripcions i amb les imatges gravades.

Els dos detinguts han passat a disposició judicial i, segons la policia, se’ls podrien imputar fins a una vintena d’estafes similars que s’han produït a Pineda, Malgrat i Calella, durant les últimes setmanes. La investigació és en mans dels Mossos d’Esquadra i des de la Policia Local de Pineda s’ha informat que es continuaran fent tasques de prevenció i vigilància per evitar casos similars.

Els acusats utilitzaven el mètode de la taca que consisteix en un dels còmplices taca a un turista i mentre intenta netejar-lo aprofiten per robar-lis la cartera i objectes personals.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics