URGENT

Blanes busca cartell per a la Festa Major i els Focs de juliol

Compartiu aquesta història

 

 

El departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Blanes i la Comissió Tècnica del Concurs de Focs han decidit convocar un certamen per triar el cartell que servirà per anunciar la Festa Major i el concurs pirotècnic d’aquest any a la ciutat.

 

El termini per presentar idees originals al concurs acaba el 21 de juny, i serà l’endemà divendres dia 22 quan es farà públic el veredicte del jurat. El guanyador d’aquesta convocatòria serà premiat amb 750 euros, i el seu cartell és el què servirà per anunciar els actes festius que es faran a Blanes del 21 al 28 de juliol

Les bases del concurs recullen la obligatorietat que les idees que es presentin siguin originals i inèdites, i només es podrà presentar una obra per autor.

Els participants tindran plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, tot i que sempre haurà d’estar relacionat i ser representatiu del Concurs de Focs d’Artifici. En aquest sentit, haurà de tenir una clara finalitat divulgadora d’aquest esdeveniment i, per aquest motiu, el cartell ha d’incloure els següents textos: “FESTA MAJOR SANTA ANNA 2012” així com “42è Concurs Internacional de Focs de Blanes”.

Els treballs s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes en mida de DIN A-3 vertical.

La resta de bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics