URGENT

La piscina municipal de PLF comença amb bon peu

Compartiu aquesta història

Des de el passat Divendres 22, la piscina municipal va obrir les seves portes per aquesta temporada estival, i ho va fer com ja és tradicional, amb un dia gratuït per a tots els visitants. La instal•lació romandra oberta fins el proper mes de setembre cada dia des de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda, quan s’inicien les classes de natació. La regidora d’Esports de l’ajuntament de PLF, Ester Torrent fa una bona valoració de la jornada de divendres.

Enguany es mantenen els preus d’anys anteriors i l’entrada d’adults costarà 2€ amb 70. L’entrada infantil costarà 2€ amb 30 i els pensionistes, jubilats i persones amb disminució pagaran 1 amb 35 cèntims. Pel que fa als abonaments de temporada, els infantils costaran uns 40 € i 47 pels adults. A més, com és habitual hi ha abonaments familiars i monoparentals.Com l’any passat hi haurà uns abonaments per a 10 entrades, que per adults costaran 22€ i per infants 18€.

D’altra banda l’Àrea d’Esports amb la col•laboració de l’Squash Blanes, ha tornat a organitzar un altre any els cursos de natació a la piscina municipal. Els cursos s’organitzaran de dilluns a divendres de juliol i la primera quinzena d’agost i s’impartiran en diferents nivells tant per infants com per adults.

Recordem que la piscina municipal, esta situada en el Barri de Sta Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics