L’oposició de Lloret demana tota la informació sobre el cas Crespo

El ple ordinari celebrat el passat Dilluns, a Lloret de Mar, va aprovar que el govern lloretenc (CiU-ERC) es comprometi a entregar tota aquella documentació que estigui relacionada amb el cas de les presumptes irregularitats entre l’exalcalde de Lloret, Xavier Crespo, l’empresa Centres Mèdics Selva Maresme i la Corporació de Salut Selva Maresme que gestiona els hospitals de Blanes i Calella.

Una moció que va presentar inicialment el grup Millor, majoritari a l’oposició. A banda de reclamar informació sobre el cas, també demanaven iniciar accions judicials contra Crespo i la seva dona per aclarir els fets. Aquest últim punt, va fer presentar una esmena a la totalitat per part de dos grups de l’oposició ERC-PSC que van refer l’articulat de l’acord, i que va aprovar l’equip de govern i el PSC, l’abstenció del regidor no adscrit i el PP i els vots en contra d’ICV i el Millor.

L’actual alcalde Romà Codina, va ressaltar que hi ha una persecució “personal i politica” contra l’exbatlle i va recordar que si bé el Tribunal de comptes tornarà a actuar ara el que ha fet és “obrir diligències preliminars”. El portaveu del Millor Marc Fuertes, va ser dur contra Crespo i va afirmar que “cal depurar responsabilitats i donar la llum a la veritat i va afegir que tot just això és un aperitiu” i va dirigir-se a l’alcalde dient-li que tard o d’hora compartirà portades amb Crespo.

 

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics