El Consell Comarcal engega la tercera edició dels Tallers d’Emprenedoria per a joves estudiants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El servei d’Emprenedoria i el servei de joventut del Consell Comarcal ja han començat a preparar la tercera edició dels tallers d’emprenedoria per a joves estudiants del Maresme que té com a objectiu potenciar l’esperit empresarial i emprenedor entre els i les estudiants de batxillerat i cicles formatius de la comarca. També es vol motivar i transmetre als alumnes, dins el context econòmic actual, que encara hi ha moltes oportunitats de negoci i que ells poden ser capaços de dur-les a terme cultivant tota una sèrie d’aptituds i coneixements.

Els tallers, impartits per professionals, no tenen cap cost per als centres docents tota vegada que estan subvencionats pel Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.A l’edició 2011 hi van participar 3.436 joves de 21 centres docents. Aquesta acció s’iniciarà el mes de setembre coincidint amb la tornada dels alumnes a les aules.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics