URGENT

Orquestra Di-versiones, Obrint Pas i una festa dels 80 són els plats forts de les barraques de Malgrat 2012

Compartiu aquesta història

Els dies 15, 17 i 18 d’Agost, les pistes municipals d’atletisme de Malgrat de Mar, tornaran a acollir una nova edició de Barraques. Una activitat que es troba dins l’agenda d’actes de  la Festa Major de Sant Roc de la població, i que enguany celebren el seu 5è aniversari. Durant tres dies, diferents grups musicals, de diferents estils posaran el so per un públic jove i no tant jove que ompliran, una vegada més l’instal·lació esportiva. Jordi Pla, president de l’associació de Barraques, ens comenta que com es presenten les barraques i destaca que és un any especial per l’organització.

Per Dimecres 15 Agost els grups Fi-ASKO i KOP amb un estil punk-hardcore obriran la primera nit de barraques, per deixar a Obrint Pas, que remati la nit. Un grup Valencià, molt consolidat en el panorama musical català i independista. El concert que realitzaran a Malgrat, esta dins el Tour Coratge 2012. Per Divendres 17, els protagonistes seran Set de Cop, ACE i l’orquestra Di-Versiones, una orquestra molt coneguda per les comarques gironines i arreu de Catalunya per la seva facilitat en generar versions i portar humor des de l’escenari. Dissabte és posarà el punt i final de les barraques amb una festa dels 80, on els antics djs de la discoteca Sant Juan, de Malgrat seran els protagonistes, punxant els temes de l’època durant tota la nit. El president de l’associació, explica que l’espai on es realitzen els concerts, són claus per donar una millor qualitat.

L’obertura de portes es realitzarà cada nit sobre dos quarts de nou, amb l’inici dels concerts a les 23:00 i es tancarà sobre les cinc del matí. Grups com los Mojinos Escozios, Celtas Cortos, o Reincidentes, són alguns exemples dels grups que han passat per l’escenari malgratenc, en anys anteriors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics