Roben les reixetes del clavegueram en algunes zones de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant els últims dies, diferents zones de Palafolls han patit un seguit de robatoris de tapes i reixetes del clavegueram municipal. Les últimes substraccions detectades, s’han produït  per la zona dels centres d’ensenyament Mas Prats, Ferreries i el Castell. En alguns casos han comportat el tancament a la circulació de vehicles rodats, com en el cas del CEIP Mas Prats, on els lladres s’han endut les corresponents tapes i reixetes de l’embornal que va a banda i banda de la calçada, deixant un forat que impedeix el pas de vehicles. Encara a la zona escolar, ahir, uns desconeguts, van realitzar la mateixa acció emportant-se de nou les mateixes reixetes. Per l’espai del castell, també van endur-se el mateix material.

En aquesta zona, si es permet el transit, però es recomana precaució. Una de les altres zones, que s’ha vist afectada es Can Batlle en el Barri de Santa Maria.

Aquests tipus de delictes, han anat en augment durant els últims anys, arran de la crisi econòmica, ja que el material extret del clavegueram serà aprofitat per tornar-lo a vendre’l, i treure’n un benefici econòmic. Si observeu qualsevol vehicle sospitós o qualsevol persona que realitzi aquesta acció o moviment estrany, es recomana trucar a la Policia local de PLF 93 765 76 00. Ara mateix, els mossos d’esquadra són els que porten la investigació per trobar els responsables dels delictes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics