URGENT

Marxen tres regidors de Santa Susanna per motius professionals i personals

Compartiu aquesta història

El ple celebrat el passat divendres a la localitat veïna de Santa Susanna, el govern amb majoria absoluta de CIU, va patir canvis importants dins la seva estructura. Tres dels vuit regidors van presentar formalment en el ple la seva renúncia al càrrec, al·legant motius professionals i personals que impedeixen mantenir la seva tasca en el consistori. Un dels marxa, es un pes pesant en l’estructura organitzativa de l’administració i fins ara la mà dreta de l’alcalde,

Josep Maria Serra, primer tinent d’alcalde i titular d’Hisenda i Seguretat Ciutadana de Santa Susana. Els altres dos regidors que pleguen són Jordi Cusachs, tercer tinent d’alcalde i responsable de Medi Ambient i Obres Públiques i Natàlia Piqué, regidora de Cultura, Festes i Joventut. Els tres regidors han entregat les actes i en les properes setmanes seran substituïts per nous noms de la llista de la federació nacionalista, segons va confirmar el mateix alcalde, Joan Campolier, qui accepta i respecta la decisió, tot i que assegura que arriba en un moment dur, complicat i que s’agreuja cada dia amb la crisi.

Per la seva banda, el regidor de l’oposició, Josep Ramon Solà (PSC) durant el mateix ple, va desitjar sort en els regidors que abandonen el consistori i va puntualitzar que marxen els llestos. Durant la seva intervenció, va fer referència a la delicada situació econòmica del municipi i a les noves lleis promogudes per l’Estat que incideixen en la responsabilitat civil dels càrrecs electes en cas que es detectin irregularitats durant el seu mandat.

 

El Punt Avui

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics