URGENT

A finals d’agost es posarà en marxa la depuradora de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

La depuradora, construïda a l’antiga pedrera del Montpalau, es posarà en marxa l’última setmana d’agost, segons ha informat l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), que amb el seu el calendari i la seva planificació, el 20 d’agost estaran finalitzats els treballs d’automatismes dels col·lectors, bombes i equips de control, així com les proves de funcionament dels equips, inicialment sense aigua. Les proves de càrrega amb aigua de la Depuradora començaran la setmana del 27 d’agost i s’allargaran durant els mesos de setembre i octubre. La Depuradora de l’Alt Maresme, que rep el nom tècnic d’Estació Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR), tractarà les aigües de Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Malgrat i Palafolls.

L’ACA preveu que el 22 d’octubre es podria fer la recepció de les obres. És a dir, que l’empresa constructora Copisa entregarà l’obra i, posteriorment, en podrà assumir el control l’empresa del Consell Comarcal que farà la gestió de les instal·lacions. La depuradora, ha de donar servei en el tractament de les aigües brutes de la nostra població.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics