Gran èxit amb la recollida d’aliments extraordinària de la Costa Brava

Des d’aquest passat divendres i fins diumenge, la gran recapta extraordinària de la Costa Brava ha aconseguit recollir uns 20.000 quilos d’aliments. L’entitat ha recaptat tota mena de productes de primera necessitat com sucre, arròs, conserves o llet. Normalment els recaptes d’aquestes característiques, es produeixen durant els mesos d’hivern. No obstant això, el Banc d’Aliments a les comarques gironines va notar que mentre els usuaris augmentaven un 30% respecte l’estiu passat, els productes que rebien només s’havien incrementat un 10%. Per aquest motiu, l’entitat va decidir impulsar durant aquest passat divendres i diumenge, un recapte extraordinari d’aliments. L’objectiu, que han aconseguit amb èxit, era buscar la solidaritat dels turistes ja que la majoria dels supermercats que han participat en el projecte van fer notar que aquesta època de l’any podia ser “bona per atraure la massa estrangera”.

En concret, hi han participat setze supermercats de les cadenes Caprabo, Carrefour i Super Montserrat situats a Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Empuriabrava, Palafrugell, Calonge, Platja d’Aro, Roses i Torroella de Montgrí. El vicepresident del Banc d’Aliments a Girona, Joan Jorba, ha destacat que el projecte ha tingut una “molt bona rebuda” i que és possible que el Banc d’Aliments torni a repetir aquesta campanya l’estiu vinent. Tots els aliments es distribuiran entre les diverses entitats que treballen a la zona amb famílies i persones amb necessitats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics