Comencen els focs de Blanes, amb un important dispositiu de trànsit

Avui, a partir de les 22:30 s’inicia el 42è concurs Internacional de Focs d’Artifici Trofeu Vila de Blanes, que enguany tindrà una durada de quatre dies i que finalitzaran divendres d’aquesta setmana.  Com ja es habitual, les retencions i els col·lapses a les carreteres pròximes a la població veïna també agafaran protagonisme durant els dies de focs. Es per això que des de la mateixa localitat s’ha preparat un dispositiu de trànsit des de la mateixa Policia Local de Blanes, que s’encarrega de tenir cura de les mesures de trànsit especials incloses al Pla d’Emergències del Concurs Internacional de Focs d’Artifici.

El dispositiu policial té com a principal tasca aconseguir dos objectius prioritaris, per una banda deixar els vials de circulació nets per a l’entrada d’ajut extern i per a les evacuacions en cas que així fos necessari i tenir netes les zones de seguretat on no pot haver-hi públic. Josep Lluis Pouy cap de protecció civil de Blanes ens ha explica’t el que ens trobarem quan ens dirigim a la localitat.

Els talls i desviacions de trànsit comencen a fer-se a partir de les 19.00 de la tarda i s’allarguen majoritàriament fins a les 00.00, tot i que aquest horari pot avançar-se o allargar-se en funció de la intensitat del nombre vehicles que hi hagi circulant al municipi. El cap de protecció civil de Blanes ens ha fet alguna recomanació per aquesta nit.

De totes maneres, el divendres, s’espera que sigui el dia que es registri una major afluència de vehicles dels visitants que s’acostaran a Blanes per veure els espectacles pirotècnics. Per més informació poden consultar la pàgina web oficial del concurs de focs www.blanes.cat/focs o el telèfon del centre de receptor d’alarmes de protecció civil i policia local 972 358 666.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics