11 punts en l’ordre del dia pel ple d’aquest dijous

L’ajuntament de PLF convoca ple ordinari per dema a la nit. Amb 11 punts en l’ordre del dia, la majoria amb temes urbanístics, destaca la modificació de la plantilla de personal de l’ajuntament de Palafolls o el procediment obert per la utilització de parcel·les 1 i 2 del pla parcial del sector 36 “Serra de VallPlana”, on el consistori hauria trobat comprador per que es faci càrrecs dels terrenys.

Altres punts d’aquesta sessió, són algunes modificacions puntuals de ordenances fiscals o l’aprovació del contracte de concessió d’obra pública per la construcció i explotació de 38 habitatges dotacionals públics. Com ja és habitual en el ple també  hi haurà dació de compte dels decrets d’alcaldia i és finalitzarà amb un torn obert de preguntes. La sessió ordinària començarà demà dijous a les 20:30 a la Casa Consistorial i la podreu seguir en directe a través del 107.7FM i també per Internet a www.radiopalafolls.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics