URGENT

El GEM organitza una nova triatló a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge se celebrarà la XI Triatló popular, organitzada per el grup excursionista Malgratenc. Un Triatló que esta composta per tres proves consecutives, per una banda 500 metres de natació per mar, 12Km de bicicleta per muntanya i 4Km per cursa a peu. Més de 400 participants seran els que diumenge,  en diferents categories per una banda la masculina que esta formada per edats de 16-18/ 19-22/ 23-29/ 30-40/ +40 anys. I la femenina, també repartida per edats, de 16-19/ 20-29/ 30- 40 +40 anys realitzaran la prova. Jordi Masats, president del grup excursionista ens explica que s’ha hagut de posar una limitació de participació, respecte els inicis de l’activitat, per el creixement. El punt de sortida es la plaça rodona, a la qual es pot accedir pel “cami de la pomareda”, amb l’horari de entrega de dorsals de 8 a 9:00 del matí per realitzar l’hora de sortida a les 9:15. La llista de participants amb les inscripcions tancades ja es poden consultar a la pàgina web del grup excursionista malgratenc. Masats fa alguna recomanació per els participants.

Per altra banda, dins la triatló, també hi haurà un concurs de fotografia, l’esperit del concurs és el de destacar fotogràficament els valors del esport. La participació és oberta a qualsevol persona, aficionada o professional. La inscripció i enviament de les imatges s’efectuarà a través del mail gem.triatlo@gmail.com fent constar nom, telèfon i títol de la fotografia.  Les presentades han de ser preses a la XI Triatló, i cada autor podrà presentar com a màxim tres fotografies. La data màxima d’entrega serà el dia 5 d’agost. El guanyador del concurs fotogràfic serà avisat per mitjà de trucada telefònica o ve a través correu electrònic un cop el jurat hagi pres veredicte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics