URGENT

Troben el cos sense vida d’un estranger en una platja de Pineda

Compartiu aquesta història

Uns banyistes van trobar ahir per la tarda a la platja de la Riera de Pineda de Mar, el cos sense vida, d’un home de mitjana edat i de nacionalitat estrangera, que hauria estat arrossegat per les onades sense que ningú l’hagués vist demanar auxili en cap moment.

Malgrat els esforços, els sanitaris que es van desplaçar fins al lloc dels fets, no van poder fer res per salvar-li la vida. Efectius de la Policia Local de la localitat i dels Mossos d’Esquadra també van participar de la intervenció.

Davant d’aquest succés la Direcció General de Protecció Civil i la Policia Local de Pineda de Mar han tornat a insistir en la importància de seguir els consells de seguretat a les platges.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics