URGENT

Dues entitats de PLF, organitzen activitats per veure els focs de Blanes

Compartiu aquesta història

L’entitat cultural la Puput, prepara per aquesta nit una nova bicicletada popular, per els palafollencs que vulguin anar a veure els focs de blanes i gaudir del espectacle pirotècnic. No es la primera vegada que la Puput organitza una activitat com aquesta amb un objectiu clar, d’activitat alternativa, tal i com ens ha explicat el seu president David Alenyà.

La sortida es realitzarà des de la gespa, a partir de les 21:00 de la nit. Indispensable portar bicicleta, armilla reflectant, entrepà, beguda i un localitzador GPS per si de cas. El mateix president ha destaca’t que es una activitat que té molt bona participació i que es reuneixen al voltant de una cinquantena de persones. David Alenyà també ha explica’t que se li presenta un bon estiu a la Puput amb el pròxim esdeveniment per el proper, primer cap de setmana de setembre.

Per altra banda, des de l’associació Vivelles de Sant Genís, organitza per demà divendres, la VI Pujada al turó d’en Serra, un paratge natural, on es pot observar els focs artificials, que participen el 42è Concurs Internacional Trofeu Vila de Blanes. Xavier Salicru membre de l’entitat Vivelles ens ha recordat els inicis de l’activitat.

La sortida serà a les 20:30 de la nit, des de davant l’antiga escola de Sant Genís, Salicru recorda el material que s’ha de portar per la pujada i també destaca que de moment per aquest any la gent s’està animant. Des de l’entitat Vivelles, destaquen que també se’ls hi presenta un bon estiu, i que les pròximes activitats es centraran durant el mes d’agost amb la festa i tallers del ball tradicional del contrapàs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics