URGENT

Nous serveis que oferirà el Consell Comarcal del Maresme en els ajuntaments

Compartiu aquesta història

En ple debat de com s’ha de configurar el futur de les administracions locals i comarcals, el Consell Comarcal del Maresme ha fet balanç del seu primer any de mandat i ha  reivindicat la seva existència. És el posicionament del govern comarcal, que ha anunciat la posada en marxa de nous serveis a les corporacions locals. Per al president del Consell, Miquel Àngel Martínez, la valoració d’aquest primer any de feina és positiva, tant per la bona entesa política com pel treball realitzat. El mateix president, ha destacat la reducció del 26% que s’ha fet en el pressupost sense haver de renunciar als serveis. De fet, en la roda de premsa en la que s’ha presentat el balanç de l’any, s’ha anunciat la posada en marxa de quatre de serveis, el Protecció Civil, el Servei de Mediació d’Habitatge, el Servei de l’Observatori Comarcal d’Habitatge i el Servei Comarcal de Socorrisme Marítim.

Altres aspectes que Martínez ha destacat han estat la xarxa de fibra òptica comarcal com a projecte estrella d’aquest mandat i l’aprovació del Pla d’Actuació Comarcal (PAC), que defineix els serveis que el Consell Comarcal presta als Ajuntaments.

Maresme360.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics