URGENT

Concentració en contra de les retallades a la plaça de Poppi

Compartiu aquesta història

Per demà Divendres des de els treballadors de l’ajuntament, recolzats per el sindicat de UGT serveis públics del Maresme, han organitzat una concentració en contra de les retallades, en tots els àmbits, i per demanar els drets dels treballadors. A la vegada, també es reclamarà una política de qualitat amb unes retallades d’acord, amb les circumstàncies socials d’avui.

La concentració serà a la plaça de Poppi a les 19:00 de la tarda, i tots aquells ciutadans que vulguin participar-hi, es demana que es vagi vestit de negre, com a símbol de dol. Alguns grups polítics municipals també s’han afegit aquesta concentració. Des de l’organització, es remarca que l’esdeveniment està adreçat a tots els àmbits que pateixen les retallades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics