URGENT

Aprovat en el ple, la reducció de personal a la llar d’infants per el proper curs

Compartiu aquesta història

En el ple ordinari celebrat el passat dijous, un dels punts en l’ordre del dia, era la aprovació de modificació de la plantilla de personal de l’ajuntament de Palafolls, en aquest cas afectant dues places d’educadores de la llar d’infants municipal. Fetes les inscripcions i les matriculacions per el proper curs, en total hi haurà una reducció de 19 places, implicant la desaparició d’una aula i la disminució amb el nombre d’alumnes, implicant l’acomiadament de dues professionals, pel que l’ajuntament seguirà dos criteris per l’amortització. Per una banda, es tindrà en compte, l’existència d’alguna sanció disciplinaria en el expedient, o si això no existís, es seguiria el criteri d’antiguitat, les últimes que s’han incorporat a la plantilla, serien les primeres en sortir.

Josep Ribes, regidor delegat d’Hisenda, Personal i Noves Tecnologies, va explicar que la subvenció s’ha disminuït al voltant de uns 720€ per cada infant, la tendència de les preinscripcions va ser a la baixa, però va remarcar, que el més complicat es va donar amb les matrícules. L’única opció que s’ha pensat amb les amortitzacions, ha sigut que si no hi havien nens, no es podien tenir tantes educadores.

El mateix regidor, durant el ple va agrair la tasca feta per les educadores i la seva professionalitat. Aquest punt, dins l’ordre del dia, del ple celebrat el passat dijous, va ser aprovat per els vots a favor per el PSC, ICV i ERC, vots en contra de CIU i abstenció des de el PP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics