Mor un veí de PLF amb un accident de trànsit a Santa Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’accident es va produir poc després de les set del vespre per causes que s’estan investigant al punt quilomètric 674 en sentit Girona, a la localitat de Sta Susanna, quan un microbús i una motocicleta van impactar. Eloy D.B., de 35 anys, veí de Palafolls i conductor de la moto, va ser traslladat en helicòpter en estat molt greu a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i va morir dues hores després. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), el conductor i els ocupants del microbús, nou persones en total (vuit de nacionalitat luxemburguesa i un de nacionalitat francesa), van resultar il·lesos.

Durant mitja hora, la N-II va estar tallada a Santa Susanna en tots dos sentits, i fins a les 21.45h es va fer donar pas alternatiu. Fins al lloc de l’accident s’hi van desplaçar 4 patrulles de Mossos d’Esquadra, policia local de Santa Susanna i de Malgrat de Mar, 1 dotació dels Bombers de la Generalitat, 1 ambulància i 1 helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics