URGENT

Mor un veí de PLF amb un accident de trànsit a Santa Susanna

Compartiu aquesta història

L’accident es va produir poc després de les set del vespre per causes que s’estan investigant al punt quilomètric 674 en sentit Girona, a la localitat de Sta Susanna, quan un microbús i una motocicleta van impactar. Eloy D.B., de 35 anys, veí de Palafolls i conductor de la moto, va ser traslladat en helicòpter en estat molt greu a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona i va morir dues hores després. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), el conductor i els ocupants del microbús, nou persones en total (vuit de nacionalitat luxemburguesa i un de nacionalitat francesa), van resultar il·lesos.

Durant mitja hora, la N-II va estar tallada a Santa Susanna en tots dos sentits, i fins a les 21.45h es va fer donar pas alternatiu. Fins al lloc de l’accident s’hi van desplaçar 4 patrulles de Mossos d’Esquadra, policia local de Santa Susanna i de Malgrat de Mar, 1 dotació dels Bombers de la Generalitat, 1 ambulància i 1 helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics