URGENT

Durant aquest cap de setmana passat es va posar el punt i final a la festa major de Blanes

Compartiu aquesta història

Més de 3.000 persones van participar dissabte de l’Aplec de l’Amor, l’acte que va tancar el programa de celebracions, de la Festa Major de Blanes d’aquest any. Aquest esdeveniment ja compta amb una tradició de més de 100 anys al calendari de la Festa Major de Blanes. Fundat per Joan Ribas i Carreras l’any 1906, on es caracteritza perquè els blanencs i blanenques es porten sopar de casa seva i se’l prenen còmodament asseguts mentre gaudeixen de la nit escoltant música. L’Aplec de l’Amor es va duu a terme durant la tarda, amb una audició de sardanes a Cala Bona –la Cala Sant Francesc de Blanes- a càrrec de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria.

Durant la nit, es va realitzar el sopar popular a base de pollastre amb samfaina, pel qual cosa, van haver-hi un total de 400 persones que havien adquirit tiquet. L’acte es va finalitzar amb l’actuació de la Beth Rodergas, en què la cantant de Súria, va desgranar les cançons del seu darrer disc, “Segueix-me el Fil”, on va per presentar noves propostes més intimistes, amb cançons cantades íntegrament en català.

Per altra banda, a partir del 3 Agost, s’obrirà el cicle de les Nits de Marimurtra, són una proposta per gaudir dels espais emblemàtics del Jardí Botànic de Blanes, i d’una programació de 10 concerts variats, originals i intimistes que cerquen aconseguir que es tracti d’una experiència única i diferent. A més, cal comptar l’al·licient afegit que aquests 10 concerts, són les úniques ocasions al llarg de l’any, en què es pot visitar el Jardí Botànic Marimurtra de nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics