Avancen amb bon ritme els assajos per el Pregó 2012

Desprès de l’èxit i la bona acollida, com en edicions anteriors, i seguint la mateixa línia, el pregó de PLF d’aquest any, també tindrà el musical, com a gènere teatral protagonista, combinant música, cançons i ball. El 7 Setembre, amb la inici de la Festa Major de Palafolls, es descobrirà la temàtica i contingut del pregó, que ara mateix es porta en secret des de els organitzadors. Cantants, ballarins, música, la banda del MID, fins i tot una coral, són alguns dels personatges i elements que tindrà el Pregó 2012.

Un guió ja tancat i acabat en que 11 actors, practiquen i el preparen des de fa aproximadament 2-3 setmanes, dos dies a la setmana, els Dilluns i Dijous. Per demà, a les 19:00 hi haurà la primera trobada de cantants i ballarins en el MID.  Més de un centenar de persones, són les que formen ara mateix l’equip que donarà la benvinguda i l’entrada de la Festa Major de PLF 2012.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics