Dos treballadors amb discapacitat intel.lectual del Taller el Vilar vendran entrades a la Llotja de Blanes

El Patró Major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Eusebi Esgleas, i la Presidenta de la Fundació Privada El Vilar (pertanyent a ASPRONIS), M. Dolors Oms, van signar ahir al matí, un conveni de col·laboració entre les dues entitats, que permetrà l’ocupació de dues persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a la Llotja.  El conveni permet, en paraules de la presidenta d’ASPRONIS, la integració laboral efectiva de persones discapacitades intel·lectuals, potencia les seves capacitats, fomenta l’adquisició de competències i de responsabilitat, i per sobre de tot permet una inserció real i fer visible aquest sector a la societat, la mateixa presidenta ens ha explica’t con han anat els convenis dels anys anteriors.

És el tercer conveni d’ocupació consecutiu, que les entitats consensuen i que permet donar feina a persones amb discapacitat entre els mesos de juliol i octubre. Les tasques que duen a terme els treballadors, en horari de tarda, són la venda d’entrades a la llotja, s’ocupen de passar l’audiovisual i de proporcionar informació al públic assistent. M. Dolors Oms, Presidenta de la Fundació Privada El Vilar, ens ha assegurat que el no pagament del mes, els han sorprès, però que estaven preparats i que les nomines dels treballadors es faran efectives.

Els treballadors inserits a la Confraria de Pescadors de Blanes pertanyen al Centre Especial de Treball (CET) El Vilar, el qual dóna feina a 120 persones amb discapacitat intel·lectual de la Selva i el sector nord del Maresme, i a 70 professionals.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics