Tornen les Nits de Marimurtra des de aquest pròxim cap de setmana

Aquest estiu, el Jardí Botànic Marimurtra, ofereix una nova oferta lúdica i cultural que permetrà visitar durant 10 úniques nits les seves instal·lacions gaudint d’un bon ambient i d’un concert especial. Es tracta d’una programació de 10 concerts variats, originals i intimistes que cerquen aconseguir que es tracti d’una experiència única i diferent. A més, cal comptar l’al·licient afegit que aquests 10 concerts són les úniques ocasions al llarg de l’any en què es pot visitar el Jardí Botànic Marimurtra de nit. Susanna del Saz oferirà aquest proper divendres dia 3 d’agost un repertori de música lírica titulat ‘Diva’, en el qual recorre alguns dels temes que, des de l’àmbit de la música clàssica, han entrat a formar part també de l’imaginari musical popular.

No hi faltaran Andrea Bocelli, Il Divo, Sarah Brightman, Josh Groban o Katherine Jenkins, entre d’altres. Coincidint amb Les Nits de Marimurtra, s’obren al públic alguns dels espais més emblemàtics del Jardí Botànic perquè els seus visitants els puguin gaudir: la Plaça Goethe, on hi ha un servei de bar; el Templet de Linné, on té lloc l’actuació musical i les Escales, condicionades a manera de petits balconades o llotges, amb taules i capacitat per fins a sis persones. Les portes del Jardí Botànic Marimurtra estaran obertes a partir de les 21.00h i s’oferirà un servei de bar per fer un mos o prendre una copa abans i durant el concert.

Les entrades es poden comprar al mateix Jardí Botànic i també, de forma anticipada, a la floristeria La Camèlia (Blanes) i el Bar de la Vila (Lloret) amb el preu de 15€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics