URGENT

Arriba la 70a travessia popular del port de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest proper diumenge, l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Blanes, organitza la 70a travessia Popular del port, una prova que consisteix en nedar una distància de 850 metres aproximadament. La recepció dels participants es farà a partir de les 8:30 hores al costat de Sa Palomera, i es tancarà a les 9:45 del mati. Amb dues categories, l’Open masculina i femenina, que sortiran a partir de les 10:00 del matí,  des de Sa Palomera, i hauran d’arribar a la platja petita del port. La participació és oberta a tothom, sigui o no federat. A la inscripció, hi hauran de figurar totes les dades personals i per formalitzar-la, s’haurà de dirigir, al Club Squash Blanes (C/Rovira i Virgili s/n) o l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de que es troba a la Ciutat Esportiva Blanes, o a través, de correu electrònic esports@blanes.cat, des del 1 fins al 10 d’agost en horari d’oficina. En cas que s’opti pel correu electrònic, caldrà adjuntar també el comprovant d’haver efectuat el pagament corresponent al compte bancari, que es pot consultar a www.blanes.cat El preu de l’inscripció és de 3€, per nedador.

En cas que per raons de meteorologia, mal temps, mal estat del mar, presència de meduses o altres casos excepcionals, la prova s’ajornaria per al dia 26 d’agost a la mateixa hora.  A l’arribada, els participants rebran aigua, una medalla per cada nedador i a la confraria de pescadors, tindran suport de begudes, coques, i la realització del lliurament de premis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics