URGENT

Quatre platges de Lloret tindran desfibril.ladors

Compartiu aquesta història

L’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, el Dipsalut ha cedit temporalment quatre desfibril·ladors portables a l’Ajuntament de Lloret de Mar. Uns aparells que han de servir per poder intervenir immediatament en casos d’aturada cardíaca a les platges més allunyades del nucli urbà, que són la cala Canyelles, Sa Boadella, Santa Cristina i Sa Caleta. Aquests desfibril·ladors se sumen als que ja hi ha a la platja de Lloret, a la de Fenals i al que acompanya els Auxiliars de Protecció de l’Entorn. El consistori lloretenc els va sol·licitar,  per tal de poder respondre ràpidament davant les emergències que es puguin produir en les platges més allunyades del nucli urbà.

Els quatre aparells s’han ubicat a les casetes de primers auxilis de les platges elegides i se sumen al DEA mòbil que ja duien els Auxiliars de Protecció de l’Entorn, que a l’estiu efectuen tasques de vigilància a les platges, i als dos aparells del servei de socorrisme, situats a les platges més properes al centre de la ciutat- la platja de Lloret i la de Fenals.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics