Segons l’últim baròmetre de la comunicació, RP té 6000 oients acumulats

Per tercer cop consecutiu, Ràdio Palafolls, es situa dins del baròmetre de la comunicació, un estudi independent, que analitza el consum de mitjans audiovisuals a Catalunya. En concret, en aquesta segona onada publicada el 27 de Juliol, certifica que RP, té uns 6000 oients acumulats, confirmant els resultats i les dades que ja coneixíem. Amb la primera aparició de RP, en el baròmetre, publicat el novembre del 2011, xifraven en 5000 els oients que ens seguien. El Març del 2012, eren 7000 els oients atorgats, significant un augment del 40% d’audiència. Amb aquesta 2na onada d’aquest any 2012, ens atorguen uns 6000 oients acumulats, representant la permanència en el baròmetre.

Aquestes dades, es sumen a l’èxit del concurs estiuenc “DGorra” d’aquesta casa, que cada matí i cada tarda, regala ple de premis. A data d’avui, superem les 1300 trucades registrades, un augment de participació considerable, si ho comparem amb el concurs de l’any passat.

Els responsables de RP consideren molt positius els resultats d’audiència de la ràdio local i asseguren que confirmen l’interés creixent per allò local i pel que passa al voltant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics