Quatre ferits lleus en un incendi d’habitatge aquesta nit a Malgrat de Mar

Ahir, sobre 23:45 de la nit, els bombers de la Generalitat, van rebre l’avís, d’un possible incendi en un pis del carrer Teodor Baró de Malgrat de Mar. Amb 10 minuts, els bombers van  donar per extingit, un foc que va cremar una habitació en la qual no hi havia ningú, però per la concentració de fum es decidir evacuar, conjuntament amb la policia local, les 15 persones que en aquell moment eren a dins dels pisos. Quatre persones que vivien en dos d’ells, de la primera planta van resultar intoxicades lleus per fum i van haver de ser traslladades pel Sistema d’Emergències Mèdiques fins a l’Hospital de Calella.

Tres dotacions dels bombers, dues del SEM, una patrulla dels Mossos d’Esquadra i Policia Local de Malgrat de Mar, han participat amb les tasques de l’incendi. Un cop els Bombers van ventilar tot el fum i van realitzar les comprovacions pertinents, els veïns van poder tornar a les seves cases.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics