URGENT

Avui finalitzen els cursets de natació a la piscina municipal

Compartiu aquesta història

L’Àrea d’Esports de l’ajuntament de PLF, amb la col·laboració de l’Squash Blanes, han tornat a organitzar un altre any, els cursos de natació. De dilluns a divendres de juliol i la primera quinzena d’agost, la piscina municipal, situada en el Barri de Santa Maria, els ha acollit i la resposta ha estat molt bona, tal i com ens ha explica’t la coordinadora de la instal·lació, Toñi Martín.

Martín, ens ha assegurat, que els cursos de natació es tornaran a repetir el proper any. Avui, a partir de les 19:00, es realitzarà la cloenda dels cursets, amb els nedadors, de edats  compreses entre els 5 i 13 anys.  Amb les elevades temperatures i el bon temps, que està fent durant aquest estiu, fa que la presencia de gent i la utilització de la piscina, estigui sent més elevada, que en anys anteriors.

El preu de l’entrada per adults, és de 2€ amb 70. L’entrada infantil, de 2€ amb 30 i els pensionistes, jubilats i persones amb disminució paguen un 1 € amb 35 cèntims. Pel que fa als abonaments de temporada, el cost dels infantils es de uns 40 € i 47 pels adults. A més, com és habitual hi ha abonaments familiars i monoparentals. Com l’any passat hi ha abonaments per a 10 entrades, que per adults costen 22€ i per infants 18€.

La instal·lació romandrà oberta fins el proper mes de setembre cada dia des de les 10 del matí i fins les 7 de la tarda.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics