URGENT

Comencen les obres de millora del sostre del Teatre Municipal

Compartiu aquesta història

Desprès de una inspecció rutinària a les instal·lacions del teatre municipal de PLF , es van trobar tot un seguit de deficiències i problemes estructurals de la coberta antiga, perjudicades per la pluja i les diferents situacions meteorològiques viscudes durant l’any.

Amb la intenció per part de del consistori de posar-hi solució, i acabar amb els diferents problemes, no només estructurals sinó també de climatització, des de divendres, el sostre del teatre està tot a terra, amb l’objectiu de que amb les pròximes setmanes, es realitzi un projecte de rehabilitació i projecte d’adequació de la teulada.

Diferents arquitectes estan presentant projectes, per conservar les bigues de fusta i fer-hi un sostre de construcció. En principi, la previsió de l’ajuntament, es que per el proper Nadal es finalitzin les obres.

Unes millores de la teulada, que  tenen un primer cost de 6000€  per executar l’enderroc del sostre, i la segona part, del cost de l’obra, es completarà amb una subvenció PUOSC on es farà un canvi de destí, d’aquesta aportació econòmica, per que serveixi per cobrir la despesa de la construcció de la nova teulada, que encara no té un cost aproximat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics