Segueixen les activitats de la festa Major a Malgrat de Mar

Per demà 15 d’agost, segueixen les activitats de la festa major de Sant Roc, 2012 de Malgrat. Des de el 5 d’aquest mes, fins el 19, més de 10 dies d’activitats per totes les edats i per tots els gustos. Ens centrem amb demà, per que s’inicien a partir de les 6:00 del mati, amb un concurs juvenil de pesca, a la platja del centre, davant de la plaça Xesco Boix, una activitat nova que organitzen l’associació de pescadors esportius de la localitat. A les 10 del matí, cursa ciclista de la festa major, un activitat ja arrelada i que es durà a terme, amb un circuit urbà que tindrà la sortida i l’arribada a la plaça germana Campos.

A la mateixa hora, sobre les 10 fins les 21:00 del vespre, a l’avinguda dels Països Catalans, entre l’avinguda Barcelona i Passeig Marítim, se celebrarà la XVIII Fira del disc, una fira popular que l’organitza el col·lector del disc, que en anys anteriors ha tingut molta participació, i on s’anima a qualsevol persona que vulgui realitzar algun canvi, o participar de l’activitat a portar els discs de qualsevol època musical. El que té molta acollida i molt de moviment, són els disc de binil, en aquestes fires tal i com ens ha explicat Enric Morell.

A les 14:00 repic de campanes, per anunciar la festa Major de Sant Roc, i a les 18:00, s’iniciarà la II Cursa del Miner de Ferro, des de la plaça Xesco Boix.  En total, uns 500 participants ja s’han apuntat a la prova, segons ha pogut saber aquesta emissora, superant les expectatives la previsió de l’organització i obligant a tancar inscripcions. Cada participant podrà realitzar l’itinerari que desitgi segons les seves possibilitats. La cursa segueix el mateix camí fins que es bifurca en un punt, en aquest punt cap a una banda es fa la marxa i cap a l’altra la cursa. L’horari estimat de la cursa són 1h 30 min i de la marxa caminant són 2h.

Per acabar la jornada de dimecres 15, a partir de les 21:30, hi hauran barrakes a les pistes d’atletisme, amb els grups Kop, Fiasco i Obrint Pas, organitzades per l’associació de barrakes i la regidoria de joventut. Recordem que Dijous a Malgrat, és el dia de la festivitat de Sant Roc. Activitats com l’ofici solemne, baixada de carretons, ball i concert de festa major i els focs artificials agafaran el protagonisme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics