30a edició de la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes i el Grup Fondistes Blanes organitzen de cara al proper dissabte la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, que enguany arriba ja a la seva 30a edició. Com el seu nom ja indica, forma part del programa de la Festa dels Copatrons –Sant Bonós i Sant Maximià- i es tracta de l’acte més participatiu que s’inclou en aquest cicle festiu del mes d’agost. El recorregut passa principalment pels barris de s’Auguer, Racó d’en Portas, La Plantera, Quatre Vents, Els Pavos, Sa Massaneda, Raval, Mont-Ferrant, Sant Francesc, el Jardí Botànic Marimurtra, Sa Carbonera i arribada de nou al punt de sortida, el passeig de Mar. A la 1 de la matinada es tancarà l’arribada i al llarg del recorregut hi ha controls, serveis d’avituallament i Creu Roja.

A la seva arribada, s’ofereix a cada participant aigua i síndria per refrescar-se. L’activitat consisteix en una caminada popular nocturna arreu del municipi de Blanes, amb un recorregut aproximat d’uns 8 quilòmetres. Està oberta a gent de totes les edats i no té caràcter competitiu. El preu d’inscripció és de 2’50 €, que es destinen a cobrir les despeses d’organització. Les inscripcions es podran fer durant dos dies. El divendres 17 d’agost es pot fer en dos horaris i emplaçaments diferents: a la Ciutat Esportiva de 08.00 a 22.00 h i a l’Oficina de Turisme de la plaça Catalunya de 16.00 a 20.00 h.

També es poden formalitzar les inscripcions el mateix dia de la prova, el dissabte 18 d’agost, des de les 10.00 h del matí i fins les 22.00 h a l’Ajuntament de Blanes. Mitja hora més tard que s’hagi tancat la inscripció, a les 22.30  serà quan es donarà el tret de sortida des del passeig de Mar. Al voltant de unes 4500 persones podran participar-hi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics