URGENT

Un dia més per comprar els llibres per el proper curs

Compartiu aquesta història

Queda menys d’un mes, per que els estudiants tornin a classe i engeguin un nou curs escolar. És per això, que des de l’AMPA del IES de Palafolls, ja es comencen a organitzar, per realitzar la venda de material escolar i els llibres que utilitzaran els alumnes, per anar seguint la temàtica i continguts que pertoquen a cada curs. Enguany hi haurà dos dies de venda, i no un, tal i com ens han comentat des de l’associació. Els llibres es podran adquirir en el mateix centre, els dies 5 i 6 de setembre de 9:00 a 14:00 i les tardes de 16:00 a 20:00. El dia 5, es farà la venda dels llibres de 1r i 2n ESO i el dia 6 3r i 4rt ESO més els cursos de 1r i 2n de Batxillerat. L’IES de PLF, es troba en el C/Camí del ferro, s/n de la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics