Un dia més per comprar els llibres per el proper curs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Queda menys d’un mes, per que els estudiants tornin a classe i engeguin un nou curs escolar. És per això, que des de l’AMPA del IES de Palafolls, ja es comencen a organitzar, per realitzar la venda de material escolar i els llibres que utilitzaran els alumnes, per anar seguint la temàtica i continguts que pertoquen a cada curs. Enguany hi haurà dos dies de venda, i no un, tal i com ens han comentat des de l’associació. Els llibres es podran adquirir en el mateix centre, els dies 5 i 6 de setembre de 9:00 a 14:00 i les tardes de 16:00 a 20:00. El dia 5, es farà la venda dels llibres de 1r i 2n ESO i el dia 6 3r i 4rt ESO més els cursos de 1r i 2n de Batxillerat. L’IES de PLF, es troba en el C/Camí del ferro, s/n de la nostra localitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics