URGENT

Cobertes totes les places per anar a veure el gamper amb la penya barcelonista de Palafolls

Compartiu aquesta història

La penya barcelonista Josep Suñol Garriga de PLF, ha organitzat per dilluns, una sortida per anar a veure el trofeu Joan Gamper, on el FC Barcelona juga en el Camp Nou, davant del Sampdoria, un rival especial, per el club blaugrana, ja que es  compleixen vint anys després de la primera final de Wembley, on ja es van enfrontar els dos conjunts, i ara es tornen a retrobar. Abans del xiulet inicial del partit entre els dos equips, també hi haurà la presentació oficial del primer equip i les primeres paraules del nou tècnic, Tito Vilanova, adreçant-se a l’afició culer.

Des de PLF, un autocar de 35 places de moment, realitzarà la seva sortida a partir de les 18:30 des de la Gespa, direcció Barcelona i l’hora de tornada es preveu entre les 1:00, quarts de dues de la matinada.  Josep Maria Alsina, secretari de la penya barcelonista, ens ha explica’t que si hi ha algun grup que tingui entrades, però no tingui com anar-hi, pot existir l’opció de augmentar les places.

No es la primera vegada que des de la penya barcelonista de PLF, s’organitza una sortida per veure el gamper. Ens recorden que es una activitat fixa, que va impulsar l’antiga junta, i que la seva intenció es seguir-la organitzant i conservant amb la nova que ha entrat. Alsina, ha remarca’t que la línia i la filosofia de la nova junta, és la de seguir creixent en nombre de socis i simpatitzats, realitzar noves activitats i estar actius en el municipi.

També recorda, que ara es època de renovació de carnets i que els socis del club blaugrana, que no ho hagin fet encara, estan a temps de fer-ho.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics