URGENT

Gairebé 5.000 participants a la 30a Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós de Blanes

Compartiu aquesta història

La 30a edició de la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós un dels actes que hi participa més gent de la Festa dels Copatrons que es va celebrar dissabte passat a Blanes, va fregar els 5.000 participants. Les inscripcions ja es van haver d’allargar uns minuts més del previst davant l’allau de persones que encara volien apuntar-s’hi. Finalment es van inscriure 4.975 persones, gairebé 1.000 més que les que van participar l’any 2011. La marxa nocturna popular compta amb un recorregut aproximat d’uns 8 quilòmetres, està oberta a gent de totes les edats i no té caràcter competitiu.

Malgrat aquesta darrera característica, val a dir que el primer en fer el recorregut amb 25 minuts, va ser el corredor de Lloret, José Luis Blanco, atleta olímpic a Pekín, medalla de plata al Campionat d’Europa de Göteborg l’any 2006 i diverses vegades campió d’Espanya. Darrera d’ell va arribar l’atleta blanenc Xavi Marina. Des de l’any 2007 els participants poden aprofitar el moment de la seva inscripció que significa un cost de 2’50 € per fer una donació voluntària de 0’50 € destinats a alguna entitat social del municipi.

Enguany la quantitat recollida a través d’aquestes donacions voluntàries va ser en total de 2.360€ Minuts abans que comencés la caminada el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, Xavier Marcos, va fer el lliurament de sengles talons valorats en 1.180 € cadascun a “Càrites Interparroquial” i “El Bon Samarità”. Totes dues entitats tenen entre les seves finalitats l’atenció a persones sense recursos econòmics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics